Koncerty a festy 2018

Milí milovníci hutných kytarových riffů a nesmrtelných groovů.

Krucipüsk  vás v roce 2018 navštíví s koncertním programem složeným z nezapomenutelných hitů, jako je Druide, Láska je kurva, Boombay, Aeronehet, Krucipüsk  atd., doplněných o nové písně z 11. studiového alba, které spatřilo slunce světa  1.11.2017 na CD+LP pod názvem „Sine Amore Nihil“ a ke kterému  odjel  koncem roku 2017 velmi úspěšné, a hojně navštěvované, stejnojmenné tour  po Čechách a Moravě.

Pro velký zájem z řad pořadatelů, jede Krucipüsk od poloviny  února 2018, po technické pauze a přeobsazení celé kapely, tedy v nové a jako vždy výtečné sestavě, další koncerty v krajinách,  kde to nestihli v roce 2017. Nové nástrojové  obsazení tedy je:

Tomáš Hajíček- voc.

Tomáš Hajíček  jr.-drums

Matěj Čejchan-guitar

Pepa Křeček-bass

Jak je vidno a nakonec   bude i slyšno, Krucipüsk se neflákají ,  jenžto „práce šlechtí“, a oni tento „Klasikův“ slogan bezesporu ctí:-)

V roce 2018 je tomu, jářku, 27 let, co tato skupina,  pod vedením zakladatele a zpěváka Tomáše Hajíčka, začala poletovat po českých, ale i evropských podiích, a plnit všechny smysly posluchačů svým „jazzaerobigovým štýlkem“. Za tu dobu se nesmazatelně vryla do životů, snů a duší desetitisíců věrných fanynek, fanoušů a dětského publika nevyjímaje. Co dodat závěrem ?   Krucipüsk, toť kapela, jenž svým vytříbeným vkusem pro rytmiku a harmonii,  nenechá jeden úd v klidu:-)

Více na www.krucipusk.cz nebo na FB

Budeme se na Vás těšit na mnoha koncertech a festivalech v roce 2018

Děkujeme za přízeň, buďte zdrávi a žijte dobře V ROCE 2018:-)

Krucipüsk s.r.o.

Eva Mendlová-executive director